Fotodag 'Ondergronds' met Bob Luijks

Datum: 
vrijdag, 1 december 2017
Locatie: 
Oude mergelgroeven bij Maastricht (Nederlands Limburg)

Foto: Bob Luijks

Op vrijdag 1 december gaan Landschap vzw en natuurfotograaf Bob Luijks ondergronds! We gaan een dag lang fotograferen in de ondergrondse wereld van de Limburgse mergelgroeven. Een unieke kans om één van de meest spectaculaire plekken van de Benelux vast te leggen!

Programma

De fotodag duurt van 10u tot 16u. Tijdens de middagpauze wordt een eenvoudige lunch geserveerd. We bezoeken de mooiste groeve van Nederlands Limburg, gelegen nabij Maastricht. Voorzien van gaslantaarns maken we kennis met indrukwekkende beeldhouwwerken en prachtige schilderingen. We krijgen uitgebreid de tijd om dit alles mooi op foto vast te leggen en het geheel naar smaak uit te lichten.

Voor wie?

Voor iedereen die een unieke ervaring wil beleven. Niet geschikt voor mensen met claustrofobie of achluofobie.

Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 10

Prijs: De normale prijs voor deze bijzondere fotodag is 90 euro, maar leden van Landschap vzw krijgen 10% korting en betalen dus 81 euro! Koffie en thee, een middaglunch en entree tot de grotten zijn inbegrepen in de prijs. Nog geen lid van Landschap vzw? Ontdek hier alle ledenvoordelen, word lid en geniet meteen van de ledenkorting op de fotodag.

Inschrijven: aanmelden via deze link. Ben je lid of nieuw lid van Landschap vzw, dan heb je dus recht op korting. Vermeld wel even je lidnummer bij inschrijving! Als je pas lid bent geworden, vraag je snel even een mailbevestiging van je nieuwe lidmaatschap bij info@landschapvzw.be.

Mee te nemen:

  • Warme kledij! Ondergronds bedraagt de temperatuur 10 graden.
  • Omdat we werken bij het licht van lantaarns, is een statief een must. Een Benro-statief kan desgewenst geleend worden.
  • Een zaklampje is handig voor het instellen van de camera en dergelijke.
Foto's

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg