Fotosafari 'Edelhertenbronst' met Bob Luijks (VOL)

Datum: 
vrijdag, 28 september 2018
Locatie: 
Nederlands Limburg

Burlend edelhert - foto: Bob Luijks

Op vrijdag 28 september kan je met Landschap vzw en natuurfotograaf Bob Luijks op fotosafari in het Weerterbos. In deze periode van het jaar verzamelen alle natuurfotografen op de Veluwe of in de Ardennen voor hét spektakel van het najaar: de bronst van de edelherten. Maar ook in Nederlands Limburg zijn er mogelijkheden om edelherten te fotograferen, bovendien in een rustiger setting dan de Ardennen (waar de jacht overal om de hoek loert en de dieren vaak bijzonder angstig zijn en zich zelden echt goed laten zien, laat staan fotograferen). We trekken naar een gebied waar Bob alle plekjes kent, in combinatie met de tijdstippen waarop je de meeste kans op succes hebt.

Programma

Tijdens de Fotosafari's neemt Bob je mee naar de allermooiste plekjes van Nederlands Limburg. In een groep van maximaal 10 deelnemers beleef je een exclusieve, volledig verzorgde dag. Die start al voor zonsopgang. Zodra de zon op is, wordt een uitgebreid ontbijt geserveerd. Tijdens de middag krijg je een lunch aangeboden in het veld. En natuurlijk gaan we door met fotograferen tot na zonsondergang. Wie dat wenst, kan later aansluiten of vroeger eindigen.

Tijd: 7u - 19u

Voor wie?

De Fotosafari’s Limburg zijn vooral bedoeld voor fotografen die ruim de tijd willen hebben om de mooiste plekken te fotograferen. Hoewel een fotosafari niet meteen een workshop is, mogen onderweg natuurlijk ook vragen gesteld worden. Bob doet zijn eigen aanpak uit de doeken en daagt iedereen uit om zijn grenzen te verleggen.

Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 10

Prijs

De normale prijs voor deze fotosafari is 85 euro, maar leden van Landschap vzw krijgen 10% korting en betalen dus 76,50 euro! Koffie, thee, ontbijt én lunch zijn inbegrepen in de prijs. Nog geen lid van Landschap vzw? Ontdek hier alle ledenvoordelen, word lid en geniet meteen van de ledenkorting op de fotosafari.

Inschrijven: aanmelden via deze link. Ben je lid of nieuw lid van Landschap vzw, dan heb je dus recht op korting. Vermeld wel even je lidnummer bij inschrijving! Als je pas lid bent geworden, vraag je snel even een mailbevestiging van je nieuwe lidmaatschap bij info@landschapvzw.be.

Foto's

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg