Fotoworkshop 'Vossen' met Jeroen Stel

Datum: 
zaterdag, 24 februari 2018
Locatie: 
Amsterdamse Waterleidingduinen (AWD), Zandvoort

Foto: Jeroen Stel

Op veel plaatsen zijn vossen vooral in de schemering en 's nachts actief en daardoor heel moeilijk te fotograferen. De Amsterdamse Waterleidingduinen (AWD) vormen een prettige uitzondering op die regel. De AWD worden inmiddels door menig fotograaf geassocieerd met dagactieve vossen. De vossen in dit gebied zijn door de jaren heen aan mensen gewend zijn geraakt en daardoor eenvoudiger te benaderen. In de natuurfotografie is niets zeker maar de kans om hier vossen te treffen is wel heel erg groot; vandaar dat we er een leuke fotoworkshop aan hebben gekoppeld onder leiding van een echte wildlife specialist. Workshopleider Jeroen Stel kent dit gebied op zijn duimpje en kan je onderweg ook wetenswaardigheden vertellen over de andere dieren en de planten in het gebied. Daarnaast is Jeroen als professioneel natuurfotograaf in staat om je alle kneepjes van jouw camera bij te brengen. De te wandelen afstand bedraagt 6 tot 10 km; het is dus een flinke excursie, weliswaar gespreid over 5 uur. De workshop is geschikt voor zowel beginnende als meer ervaren fotografen.

Tijd: 12u tot 17u.

Aantal deelnemers: minimaal 5, maximaal 10

Prijs: De normale prijs voor deze workshop is 85 euro, maar leden van Landschap vzw krijgen 10% korting en betalen dus 76,50 euro! Koffie en thee met een koek zijn inbegrepen in de prijs, evenals de toegang tot de AWD. Nog geen lid van Landschap vzw? Ontdek hier alle ledenvoordelen, word lid en geniet meteen van de ledenkorting op de workshop. Als je het lidmaatschap aangaat via de webshop van Landschap vzw, krijg je onmiddellijk een bevestiging van jouw lidmaatschap in jouw mailbox.

Inschrijven: aanmelden via deze link. Ben je lid of nieuw lid van Landschap vzw, dan heb je dus recht op korting. Vermeld wel even je lidnummer bij inschrijving! Als je pas lid bent geworden en nog geen lidnummer ontvangen hebt, vraag je snel even een mailbevestiging van je nieuwe lidmaatschap bij info@landschapvzw.be. Als je het lidmaatschap aangaat via de webshop van Landschap vzw, krijg je die bevestiging automatisch in jouw mailbox; die kan je dan doorsturen naar Jeroen als bewijs. Na inschrijving voor de workshop ontvang je van Jeroen meer gedetailleerde info over afspraakplaats etc.

Mochten er onvoldoende aanmeldingen zijn, dan ontvang je uiterlijk 4 dagen voordien een voorstel voor een nieuwe datum. In geval van zeer slecht weer wordt de workshop uiterlijk de dag voordien afgeblazen en ontvang je een voorstel voor een alternatieve datum.

Mee te nemen:

  • Digitale camera + korte telezoom (eventueel groothoeklens)
  • Kleding die je warm houdt en die vies mag worden.
  • Stevige wandelschoenen.

Deze workshop wordt herhaald op zaterdag 10 maart. Zie verder in de activiteitenkalender.

Foto's

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg