Fotoworkshop 'Zwart-wit' met Bob Luijks

Datum: 
zondag, 16 december 2018
Locatie: 
Midden-Limburg (NL)

Foto: Bob Luijks

Speciaal voor de leden van Landschap vzw verzorgt natuurfotograaf Bob Luijks een boeiende workshop zwart-witfotografie in Nederlands Midden-Limburg. Zwart-wit klinkt misschien als iets uit vervlogen tijden. Niets is minder waar. Het fotograferen in zwart-wit biedt ongekende mogelijkheden.

Programma

Om maar meteen met een verrassing te beginnen: we gaan in kleur fotograferen. Het waarom hoor je natuurlijk op de dag zelf. De workshop staat vooral in het teken van het vinden van interessante fotografische mogelijkheden. Omdat we zo ontzettend gewend zijn om in kleur waar te nemen, gaan we echt met een andere bril naar de omgeving kijken. Pittige contrasten, bijzondere vormen en krachtige lijnen vormen de rode draad doorheen deze workshop.

Na afloop zullen we enkele beelden bespreken en gaan we in op de omzetting naar zwart-wit.

Voor wie?

Voor iedereen die eens echt met andere ogen naar de natuur wil kijken. Ook als je niet van zwart-wit houdt, zal je na deze dag een ervaring rijker zijn. Het helpt je om beter naar de omgeving te kijken en fotogenieke onderwerpen te vinden. We lopen slechts een beperkt aantal kilometer over vlak terrein. Het kan wel modderig zijn.

Duur: 10u-14u30

Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 10

Prijs: De normale prijs voor deze workshop is 70 euro, maar leden van Landschap vzw krijgen 10% korting en betalen dus 63 euro! Koffie en thee met wat lekkers zijn inbegrepen. Nog geen lid van Landschap vzw? Ontdek hier alle ledenvoordelen, word lid en geniet meteen van de ledenkorting op de workshop.

Inschrijven: aanmelden via deze link. Ben je lid of nieuw lid van Landschap vzw, dan heb je dus recht op korting. Vermeld wel even je lidnummer bij inschrijving! Als je pas lid bent geworden, vraag je snel even een mailbevestiging van je nieuwe lidmaatschap bij info@landschapvzw.be.

Mee te nemen:

  • Kleren die je warm houden en die absoluut vies mogen worden.
  • Alle camera's en objectieven zijn geschikt.
  • Statief, indien in je bezit.
  • Lunchpakket, wat te drinken.
Foto's

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg