Lange fotodag in Nationaal Park De Hoge Veluwe

Datum: 
donderdag, 25 mei 2017
Locatie: 
Nationaal Park De Hoge Veluwe, Hoenderloo/Otterlo/Schaarsbergen, provincie Gelderland

Foto: Rob Dijkstra

Op donderdag 25 mei (Hemelvaartdag) kan je met Landschap vzw en fotograaf/filmer Rob Dijkstra op foto-excursie in het Nationaal Park De Hoge Veluwe, een gebied met wereldfaam. Het betreft een mooie fotowandeling en -fietstocht met volop tijd om te fotograferen en een fotograaf als begeleider voor fototechnische vragen. Er is veel groot wild, een grote variatie aan landschappen en een goede bezoekersinfrastructuur met gratis gebruik van de bekende witte fietsen. Eigenlijk heeft het park maar één nadeel: het is nooit open bij zonsopgang. Behalve dan op 25 mei (Hemelvaartsdag). Deze éénmalige kans gaan we aangrijpen om er een unieke, extra lange fotodag van te maken in één van de mooiste stukken natuur van Nederland. We wandelen en fietsen langs vennen met veel libellen en we doorkruisen heidegebieden, zandverstuivingen en bossen. In de late namiddag en avond gaan we edelherten spotten en fotograferen. Op één dag bedrijven we wild-, macro- en landschapsfotografie!

Voor wie?
Voor iedereen die dit gebied wil verkennen en een heerlijke dag wil bezig zijn met natuurfotografie. Voor bezoekers die van verder komen, hebben we goede tips voor een overnachting in de buurt.

Tijd: 6u - 21u

Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 10

Prijs: De normale prijs voor deze fotodag is 99 euro, maar leden van Landschap vzw krijgen 10% korting en betalen dus 89 euro! Koffie, thee en entreegelden zijn inbegrepen in de prijs. Nog geen lid van Landschap vzw? Ontdek hier alle ledenvoordelen, word lid en geniet meteen van de ledenkorting op de fotodag.

Inschrijven: aanmelden via deze link. Ben je lid of nieuw lid van Landschap vzw, dan heb je dus recht op korting. Vermeld wel even je lidnummer bij inschrijving! Als je pas lid bent geworden, vraag je snel even een mailbevestiging van je nieuwe lidmaatschap bij info@landschapvzw.be.

Mee te nemen / verzamelplaats: alle informatie krijg je in de bevestiging van inschrijving.

Foto's

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg