Photo Days

Datum: 
vrijdag, 9 maart 2018 tot zondag, 11 maart 2018
Locatie: 
Brussels Expo (Paleis 4)

Ontdek alle merken en innovaties!
Loop van 9 tot en met 11 maart langs in Paleis 4 van Brussels Expo tijdens de 12de editie van de Photo Days, hét event voor fotografie en video!

Op de Photo Days tref je de grootste fotografiemerken ter wereld. Je krijgt er bovendien de kans om de nieuwste innovaties in fotocamera’s - reflexcamera’s, bridgecamera’s, compact camera’s, instant camera’s... - uit te testen. Tegelijkertijd kan je kennismaken met die oplossingen en toestellen die het beste aansluiten bij jouw activiteit; van studioshoots tot mobiele fotoreportages (optieken, zoomlenzen, statieven, reflectors en flitsers, verlichting, opslagmedia…).

Drie dagen lang kan je er eveneens deelnemen aan talloze demo's en workshops of genieten van tentoonstellingen en fotogallerijen.Goed om weten: een ticket tot de Photo Days geeft ook gratis toegang tot de Drone Days.

Met korting naar de Photo Days als lid van Landschap vzw?
Het kan! Een ticket aan de kassa kost 10 euro per persoon. Koop je online jouw ticket, dan geniet je 3 euro korting per ticket! Het enige wat je moet doen, is de code PhDLand18 ingeven wanneer je online jouw ticket bestelt (klik hier voor online bestelling van tickets).

Loop zeker ook eens langs de stand van Landschap vzw, je vindt ons op stand P2-7!

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg