Workshop macrofotografie met Michel Lucas (VOL)

Datum: 
zondag, 21 mei 2017
Locatie: 
Natuurgebied 'De Bruuk' bij Groesbeek in Gelderland (NL)

Foto: Michel Lucas

De Bruuk is een natuurgebied van 100 ha bij Groesbeek in de Nederlandse provincie Gelderland, vlakbij het Duitse Reichswald. Het gebied omvat belangrijke blauwgraslanden met een grote rijkdom aan bijzondere planten en dieren. Het terrein is vooral bekend om zijn orchideeën en vlinders, maar er zijn ook veel juffers en libellen te vinden. Op zondag 21 mei organiseren Landschap vzw en Michel Lucas hier een workshop macrofotografie. Rond de datum van de workshop staan veel orchideeën en andere bijzondere planten in bloei.

Met een kleine groep (max. 5 personen) lopen we een route door dit natuurgebied, waarbij enkele fotogenieke locaties worden aangedaan. Michel leert je hoe je als fotograaf kijkt, hoe je een compositie maakt, hoe je omgaat met licht en hoe je je camera instelt om mooie macrofoto's te maken. Je beste foto’s van de ochtend kan je naar Michel sturen; hij zal die voorzien van persoonlijke feedback en tips, zodat je verder kunt met je fotografie.

Enige basiskennis van je camera (diafragma, belichting en dergelijke) is gewenst. De te lopen afstanden zijn beperkt.

Tijd: zondagochtend vanaf zonsopgang, ongeveer van 5u30 tot 9u30. De workshop duurt 4 uur. Het exacte startuur en de afspraakplaats worden meegedeeld na inschrijving.

Aantal deelnemers: maximaal 5

Prijs: De normale prijs voor deze workshop is 65 euro, maar leden van Landschap vzw krijgen 10% korting en betalen dus 58,50 euro! Nog geen lid van Landschap vzw? Ontdek hier alle ledenvoordelen, word lid en geniet meteen van de ledenkorting op de workshop.

Inschrijven: aanmelden via deze link. Ben je lid of nieuw lid van Landschap vzw, dan heb je dus recht op korting. Vermeld wel even je lidnummer bij inschrijving! Als je pas lid bent geworden, vraag je snel even een mailbevestiging van je nieuwe lidmaatschap bij info@landschapvzw.be.

Deze workshop wordt herhaald op zondag 11 juni. Zie verder in de activiteitenkalender.

Foto's

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg