Lezingenprogramma

Ook de alweer vierde editie van het Lowland Photo Festival belooft een weekend lang volop genieten van tientallen lezingen van de meest toonaangevende natuurfotografen uit Vlaanderen, Nederland en ver daarbuiten! Uiteraard komt ook tijdens deze editie natuurfotografie in al haar vormen aan bod: van macrofotografie tot luchtfotografie, van vogelfotografie tot wildlife...

In de luxueuze bioscoopzaal - inclusief knusse zetels en imposant beeldscherm - is het niet alleen heerlijk wegdromen bij verbluffende reisverhalen, onze topsprekers doen je eveneens een heleboel fotografietips aan de hand waarmee je meteen zelf aan de slag kan. De exclusieve projector van Kinepolis – waarvan er maar drie zijn in heel Europa – maakt de beleving nog indrukwekkender.

In de komende weken maken we de sprekers één voor één bekend. Wie de voorbije edities aanwezig was tijdens het grootste natuurfotografiefestival van de Lage Landen weet evenwel dat deze jaarlijkse hoogdagen van natuurfotografie een absolute must zijn! Behalve het kruim van de natuurfotografen uit Vlaanderen en Nederland maakte ook een rist internationale toppers al hun opwachting tijdens het Lowland Photo Festival. Klaus Nigge, Florian Schulz, Laurent Geslin, Bruno D'Amicis, Markus Varesvuo en Bence Maté zijn maar enkel van de grootheden die ons programma al sierden.

 

OP HET PROGRAMMA

Marc Costermans (BE)
'IJsvogel, koning van kleur'

 

Johan van der Wielen (NL)
‘De magie van de nacht

 

 

 

Kom alles te weten over onze sprekers
Zeker zijn van jouw zitje? Bestel dan alvast jouw tickets voor het lezingenprogramma!
Lees meer over de grootse natuur- & fotografiebeurs
Exposities natuurfotografie met onder andere de finalisten van de Lowland Photo Contest 2017
Wat, waar & wanneer, het Lowland Photo Festival praktisch
Doe mee aan onze Lowland Photo Contest, de grootste natuurfotografiewedstrijd van de Lage Landen!
Onze vrijwilligers & partners

 

Een vraag of suggestie? Of wens je op de hoogte blijven? Mail even naar lowland@landschapvzw.be. Je ontvangt dan de Lowland-nieuwsbrief, zo verneem je alle nieuws over het Lowland Photo Festival als eerste!

 

Foto's

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg