Pers & promotie Lowland Photo Festival

Wat ooit begon als een wilde droom, groeide in geen tijd uit tot hét natuurfotografiefestival van de Lage Landen! Behalve inspiratie en verwondering, staat ook ontmoeting met andere natuurfotografen- en liefhebbers centraal. Het Lowland Photo Festival wil dan ook maar wat graag het meest gezellige natuurfotografiefestival zijn.

Ben je van plan om af te zakken naar Kinepolis Antwerpen op 9 en 10 december 2017? Laat dat dan even weten op de Lowland-eventpagina op Facebook (klik hier voor de Lowland-eventpagina op Facebook) door 'gaat' aan te vinken.

Deze event-pagina delen (klik op 'Delen' en vervolgens op 'Delen in nieuwsoverzicht') of jouw vrienden uitnodigen (klik op 'Delen', vervolgens op 'Vrienden uitnodigen') om eens langs te lopen, is eveneens warm aanbevolen!

Uiteraard mag je ook altijd zelf in de pen kruipen om het Lowland Photo Festival onder de aandacht te brengen op jouw Facebook-pagina, op jouw website of in een mailtje naar bevriende fotografen! Op zoek naar ons campagnebeeld, onze programmafolder of wat meer tekst en uitleg? Onderaan deze pagina kan je zowel ons campagnebeeld, onze programmafolder, onze banner als ons persbericht downloaden. De foto's kan je eenvoudig opslaan door middel van een rechtermuisklik.

Nood aan bijkomend beeldmateriaal, stuur dan even een mailtje naar lowland@landschapvzw.be en we bezorgen jou meteen de gewenste beelden in hoge of lage resolutie. Vergeet ook niet om datum (zaterdag 9 & zondag 10 december 2017), plaats (Kinepolis Antwerpen) en onze website (www.landschapvzw.be/lowland) te vermelden. Dankjewel!

 

Meer info & beeldmateriaal - ook voor de pers
Aagje De Doncker
0032(0)495-32 57 88
lowland@landschapvzw.be
www.landschapvzw.be/lowland
Lowland Photo Festival 2016 op Facebook

 

Foto's
Downloads

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg