Tickets lezingen

Zeker zijn van jouw zitje op het grootste natuurfotografiefestival van de Lage Landen? Boek dan alvast jouw ticket! Een dagticket voor het Lowland Photo Festival kost 42 euro per persoon voor (nieuwe) leden van Landschap vzw of 47 euro per persoon voor niet-leden. Wil je geen moment missen van het Lowland Photo Festival? Boek dan alvast jouw weekendticket aan het voordeeltarief van 74 euro per persoon voor (nieuwe) leden van Landschap vzw of 84 euro per persoon voor niet-leden.

Het ticket geeft niet alleen toegang tot het volledige lezingenprogramma in de grote schouwburg, je kan ook gratis struinen over de natuur- en fotografiebeurs of de prachtige exposities natuurfotografie bewonderen!

 

Het Lowland Photo Festival is een organisatie van Landschap vzw, leden en nieuwe leden genieten dan ook van een voordeeltarief. Landschap vzw is een unieke natuurvereniging want als enige actief in Vlaanderen, de Ardennen, Nederland en de buurregio's! Ons ledenblad LANDSCHAP combineert pakkende, paginagrote beelden van de beste natuurfotografen met inhoudelijke bijdragen over soorten en ecosystemen. In elk nummer brengen we ruime reportages over unieke en toegankelijke natuurgebieden, zo zit je per editie goed voor twee tot vier grote wandelkaarten en suggesties voor onvergetelijke daguitstappen dicht bij huis! Benieuwd? Blader dan hier even door ons magazine.

'Word lid van Landschap vzw en boek meteen jouw ticket voor het Lowland Photo Festival aan ledentarief!'

Als lid van Landschap vzw geniet je niet alleen vier keer per jaar van ons magazine LANDSCHAP, je geniet bovendien van een mooie ledenkorting op tal van uitzonderlijke natuurbelevenissen zoals dassennocturnes, zeehondencruises, hertenobservaties, everzwijnexcursies, oehoe-gluuravonden of korhoen-spotting op de Hoge Venen. Wie nu lid wordt, ontvangt trouwens geen 4 maar 6 nummers van LANDSCHAP!

Het lidgeld - abonnement op LANDSCHAP inbegrepen - bedraagt 22 euro per jaar. Lid en abonnee word je door overschrijving van 22 euro op rekening BE70 0688 9316 6125 (BIC = GKCCBEBB) van Landschap vzw, Doornstraat 29 in BE-3370 Boutersem, met vermelding ‘nieuw lid via Lowland’. Het tarief van 22 euro is inclusief verzendingskosten van ons ledenblad en geldt voor alle landen in Europa. Graag alle ledenvoordelen op een rijtje, je vindt ze hier! Goed om weten: het lidmaatschap van Landschap vzw is een gezinslidmaatschap, alle leden van eenzelfde gezin genieten dus van het voordeeltarief - ook voor het Lowland Photo Festival!

 

 

Tickets voor het lezingenprogramma bestellen?

Het natuurfotografiefestival van de Lage Landen niet missen? Bestel dan vandaag nog jouw ticket door een mail te sturen naar lowland@landschapvzw.be met vermelding van:

* de gewenste dag(en): zaterdag 9 december en/of 10 december 2017
* het aantal tickets per dag
* de volledige naam, het volledige postadres, het telefoonnummer en het mailadres van elke tickethouder
* 'lid Landschap vzw' of 'geen lid Landschap vzw'

Zodra we jouw mail ontvangen hebben, bezorgen we jou graag een bericht met de bevestiging van jouw reservatie en verdere betalingsinstructies. Je ontvangt jouw e-ticket begin december op het mailadres dat je opgaf bij reservatie van jouw ticket.

 

Ontdek het lezingenprogramma
Kom alles te weten over onze sprekers
Lees meer over de grootse natuur- & fotografiebeurs
Exposities natuurfotografie met onder andere de finalisten van de Lowland Photo Contest 2017
Doe mee aan onze Lowland Photo Contest, de grootste natuurfotografiewedstrijd van de Lage Landen!
Onze vrijwilligers & partners

 

Een vraag of suggestie? Of wens je op de hoogte blijven? Mail even naar lowland@landschapvzw.be. Je ontvangt dan de Lowland-nieuwsbrief, zo verneem je alle nieuws over het Lowland Photo Festival als eerste!

 

Foto's

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg