Tickets lezingen - NU TE KOOP!

Zeker zijn van jouw zitje voor de lezingen in de grote bioscoopzaal? Bestel dan alvast jouw ticket! Een dagticket voor het Lowland Photo Festival kost 42 euro per persoon voor (nieuwe) leden van Landschap vzw of 47 euro per persoon voor niet-leden. Wil je geen moment missen van het Lowland Photo Festival? Boek dan alvast jouw weekendticket aan het voordeeltarief van 74 euro per persoon voor (nieuwe) leden van Landschap vzw of 84 euro per persoon voor niet-leden.

Ineens jouw tickets bestellen? Klik hier voor de rechtstreekse link naar onze webshop.
Benieuwd naar het gedetailleerde uurschema van de lezingen per dag, klik hier.

Opgelet: leden van Landschap vzw kunnen alleen tickets aan ledentarief bestellen voor leden van hun gezin en/of voor andere leden. Voor niet-leden voeg je een apart ticket aan niet-ledentarief toe aan jouw winkelmandje! Het is dus niet omdat je zelf lid bent van Landschap vzw dat je zomaar tickets aan ledentarief kan bestellen voor anderen - tenzij die uiteraard zelf ook lid zijn of deel uitmaken van jouw gezin.

Het ticket geeft niet alleen toegang tot het volledige lezingenprogramma in de grote schouwburg, je kan ook gratis struinen over de natuur- en fotografiebeurs of de prachtige exposities natuurfotografie bewonderen!

 

Geniet van het Lowland Photo Festival aan 5 of 10 euro ledenkorting!

Het Lowland Photo Festival is een organisatie van Landschap vzw, leden en nieuwe leden genieten dan ook van een voordeeltarief.

Landschap vzw is een unieke natuurvereniging want als enige actief in zowel België als Nederland! Ons ledenblad LANDSCHAP combineert pakkende, paginagrote beelden van de beste natuurfotografen met inhoudelijke bijdragen over soorten en ecosystemen. In elk nummer brengen we ruime reportages over unieke en toegankelijke natuurgebieden in Vlaanderen, de Ardennen, Nederland en de buurregio's. Zo zit je per editie goed voor twee tot vier grote wandelkaarten en suggesties voor onvergetelijke daguitstappen dicht bij huis! Benieuwd? Blader dan hier even door ons magazine.

'Word lid van Landschap vzw en boek meteen jouw ticket voor het Lowland Photo Festival aan ledentarief!'

Als lid van Landschap vzw geniet je niet alleen vier keer per jaar van ons magazine LANDSCHAP, je geniet bovendien van een mooie ledenkorting op tal van uitzonderlijke natuurbelevenissen zoals dassennocturnes, zeehondencruises, hertenobservaties, everzwijnexcursies, oehoe-gluuravonden of beversafari's. Wie nu lid wordt, ontvangt trouwens geen 4 maar 6 nummers van LANDSCHAP!

Het lidgeld - abonnement op LANDSCHAP inbegrepen - bedraagt 22 euro per jaar. Lid en abonnee word je door overschrijving van 22 euro op rekening BE70 0688 9316 6125 (BIC = GKCCBEBB) van Landschap vzw, Doornstraat 29 in BE-3370 Boutersem, met vermelding ‘nieuw lid via Lowland’. Het tarief van 22 euro is inclusief verzendingskosten van ons ledenblad en geldt voor alle landen in Europa. Graag alle ledenvoordelen op een rijtje, je vindt ze hier! Goed om weten: het lidmaatschap van Landschap vzw is een gezinslidmaatschap; alle leden van eenzelfde gezin genieten dus van het voordeeltarief - ook voor het Lowland Photo Festival!

Nog beter: je kan het lidmaatschap van Landschap vzw - samen met jouw tickets voor het Lowland Photo Festival - ook online aankopen in onze webshop. Je geniet dan meteen van het voordelige ledentatief voor jouw tickets!

 

 

Ontdek het lezingenprogramma
Kom alles te weten over onze sprekers
Zeker zijn van jouw zitje? Bestel dan alvast jouw tickets voor het lezingenprogramma!
Lees meer over de grootse natuur- & fotografiebeurs
Exposities natuurfotografie met onder andere de finalisten van de Lowland Photo Contest 2019
Doe mee aan onze Lowland Photo Contest, de grootste natuurfotografiewedstrijd van de Lage Landen!
Het Lowland Photo Festival praktisch - openingsuren en bereikbaarheid
Onze vrijwilligers & partners

 

Een vraag of suggestie? Of wens je op de hoogte blijven? Mail even naar lowland@landschapvzw.be. Je ontvangt dan de Lowland-nieuwsbrief, zo verneem je alle nieuws over het Lowland Photo Festival als eerste!

Foto's

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg