Lid worden

Portret van een oehoe (Foto: Rollin Verlinde/ Vilda)

Het lidgeld, abonnement inbegrepen, bedraagt 27 euro per kalenderjaar. Als je nu lid wordt, ontvang je de hele jaargang 2024 van LANDSCHAP en je krijgt je er nog de laatste twee nummers van de jaargang 2023 bovenop. Je verzamelt dus 6 nummers van het magazine alvorens jouw lidmaatschap aan hernieuwing toe is.

Als lid van Landschap vzw kan je gratis deelnemen aan onze beversafari's en geleide wandelingen. Je geniet ook voorrang en een flinke ledenkorting op speciale activiteiten met een bijzondere natuurbeleving, zoals oehoe-gluuravonden, dassennocturnes, zeehondencruises, boomkikkerwandelingen of hertenobservaties. Daarnaast geniet je 10% korting op onze fotografieworkshops, fotocursussen en fotosafari's.

Bij aankoop van een verrekijker, telescoop of microscoop (alle grote merken) in de winkel of webshop van Natuurkijkers.be in Oudenaarde geniet je niet alleen van concurrentiële prijzen maar ontvang je ook een voucher van 15 euro die je kan inruilen voor een héél bijzondere natuurbelevenis met Landschap vzw. Bij Starling natuur- en fotografiereizen ontvangen leden van Landschap vzw een korting van 25 euro per gezinslid bij boeking van een reis, weekend of workshop. Als lid geniet je ook 10% ledenkorting in de winkels van K2 en De Kampeerder in Antwerpen. Ontdek hier nog méér ledenvoordelen.

Lid en abonnee word je door overschrijving van 27 euro op rekening BE70 0688 9316 6125 (BIC = GKCCBEBB) van Landschap vzw, Doornstraat 29 in BE-3370 Boutersem, graag met mededeling NIEUW LID. Jouw adresgegevens - zoals ze bij jouw bank bekend zijn - verschijnen automatisch op onze rekeninguittreksels. Je mag ons wel nog jouw mailadres bezorgen via info@landschapvzw.be; dan ontvang je ook onze digitale nieuwsbrief en houden we je op de hoogte van bijzondere activiteiten en belangrijk nieuws. Ons lidmaatschap is een gezinslidmaatschap; de voordelen gelden voor alle leden van het gezin (maximaal 2 volwassenen + kinderen). Goed om weten: ook wie in een ander Europees land woont, is lid voor 27 euro (verzendkosten incluis)!

BETER NOG: je kan het lidmaatschap van Landschap vzw ook aankopen als 'product' in onze webshop en meteen online betalen. Tegelijk vul je daar ook alle adres- en contactgegevens in. De verzending van jouw lidkaart en eerste tijdschrift kunnen daardoor sneller gebeuren.

Jouw persoonlijke lidkaart en de tijdschriften worden zo snel mogelijk verstuurd. Héél erg bedankt voor jouw steun!

Foto's
Downloads

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg