Ledenvoordelen & partners

Magazine LANDSCHAP

Ons driemaandelijks tijdschrift LANDSCHAP

LANDSCHAP is ons fraai natuurtijdschrift en het driemaandelijks ledenblad van Landschap vzw. LANDSCHAP combineert pakkende beelden van de beste natuurfotografen met inhoudelijke bijdragen over soorten en ecosystemen. In elk nummer brengen we reportages over unieke, toegankelijke natuurgebieden in Vlaanderen, de Ardennen, Nederland en onze buurregio's. Van de canyons van de Viroinvallei over de sahara van De Westhoek tot de jungle van de Hollandse Biesbosch: elk nummer bevat drie grote wandelkaarten en suggesties voor onvergetelijke daguitstappen! Met een frisse vormgeving en een goed evenwicht tussen tekst en beeld nodigt LANDSCHAP echt uit om gelezen te worden. LANDSCHAP eens van dichtbij bekijken? Ontdek meer in deze rubriek of download een digitaal proefnummer onderaan deze pagina!

Het lidgeld, abonnement op LANDSCHAP inbegrepen, bedraagt 27 euro per kalenderjaar voor het hele gezin. Als je nu lid wordt, ontvang je de hele jaargang 2024 van LANDSCHAP en je krijgt je er nog de laatste twee nummers van de jaargang 2023 bovenop. Je verzamelt dus 6 nummers van het magazine alvorens jouw lidmaatschap aan hernieuwing toe is.


Bruisende natuuractiviteiten voor het hele gezin!

Landschap vzw neemt je graag op sleeptouw voor een verrassende natuurervaring in je eigen streek of ver daarbuiten. Op zeehondencruise op de Westerschelde, reeën spotten in de ochtendmist, knaagsporen van bevers zoeken, oehoes begluren, tussen de wisenten of taurossen struinen, dassen observeren of verwonderd staan kijken naar burlende edelherten... het is maar een greep uit de activiteiten die we voor jou in petto hebben. Als lid van Landschap vzw kan je gratis deelnemen aan onze beversafari's en geleide wandelingen in Vlaanderen, Nederland en de Ardennen. Je geniet ook voorrang en een ledenkorting op speciale activiteiten met een heel bijzondere natuurbeleving! Ben je fotograaf of heb je ambities in die richting, dan kan je rekenen op 10% korting bij deelname aan onze fotografieworkshops, fotosafari's en cursussen natuurfotografie.

 

Ledenvoordelen bij onze partners

Bij aankoop van een verrekijker, telescoop, sterrenkijker of microscoop in de winkel of webshop van Natuurkijkers.be in Oudenaarde geniet je niet alleen van concurrentiële nettoprijzen maar ontvang je ook een voucher van 15 euro voor een speciale natuurbelevenis met Landschap vzw. Die kan je bijvoorbeeld gebruiken voor een dassennocturne in de Ardennen, een zeehondencruise in Breskens of één van onze daguitstappen met autocar.

Bij Starling natuur- en fotografiereizen ontvangen leden van Landschap vzw een korting van 25 euro per gezinslid bij boeking van een reis, weekend of workshop.

Als lid geniet je ook 10% ledenkorting in de winkels van K2 en De Kampeerder in Antwerpen.

Je geniet ook een speciaal ledentarief voor de huur van onze eigen 'dassenhut' in de Belgische Ardennen (dassen zien én fotograferen).

Geniet van ledenkorting en uitzonderlijke arrangementen in B&B's en hotels in volle natuur! Een overzicht vind je in deze rubriek op onze website.

 

Sta jij ook te springen om lid worden?


Lid en abonnee word je door overschrijving van 27 euro op rekening BE70 0688 9316 6125 (BIC = GKCCBEBB) van Landschap vzw, Doornstraat 29 in BE-3370 Boutersem, graag met mededeling NIEUW LID. Jouw adresgegevens - zoals ze bij jouw bank bekend zijn - verschijnen automatisch op onze rekeninguittreksels. Je mag ons wel nog jouw mailadres bezorgen via info@landschapvzw.be; dan ontvang je ook onze digitale nieuwsbrief en houden we jou op de hoogte van bijzondere activiteiten en belangrijk nieuws. Het lidmaatschap is een gezinslidmaatschap; alle leden van het gezin genieten van de voordelen (maximaal 2 volwassenen + kinderen). Het tarief van 27 euro geldt voor alle landen van Europa; maakt niet uit waar je woont. Jouw persoonlijke lidkaart en ons ledenblad LANDSCHAP worden zo snel mogelijk verstuurd.

BETER NOG: je kan het lidmaatschap van Landschap vzw ook aankopen als 'product' in onze webshop en meteen online betalen. Tegelijk vul je daar ook zelf alle adres- en contactgegevens in. De verzending van jouw lidkaart en eerste tijdschrift kunnen dan sneller gebeuren.

Alvast van harte dank voor jouw steun! We wensen jou veel lees- en ontdekkingsplezier met Landschap vzw!

Foto's
Downloads

Copyright © 2012 Landschap VZW - Site by Bart Heirweg